iQ Analytics

Als manager heeft u natuurlijk de juiste informatie nodig, om op basis daarvan te sturen en bij te sturen en beslissingen te nemen. Zonder kwalitatief goede en actuele managementinformatie kunt u uw maakbedrijf niet goed aansturen, met alle risico’s van dien. Ridder iQ Analytics powered by Qlik Sense biedt de oplossing.

Module voor managementinformatie

Ridder iQ Analytics powered by Qlik Sense is een totaaloplossing voor het verkrijgen van managementinformatie. Het in Ridder iQ geïntegreerde systeem Qlik Sense dient voor het uitvoeren van query’s, het maken van analyses, bekijken van rapportages en navigeren door middel van dashboards. Kortom: een krachtige en slimme tool voor uw maakbedrijf.

Managementinformatie grafisch inzichtelijk

Ridder iQ Analytics maakt gebruik van de bestaande data binnen Ridder iQ, of van andere aan Ridder iQ gekoppelde bronnen. De module biedt inzicht in de hoeveelheid informatie die binnen uw organisatie beschikbaar is en maakt deze informatie grafisch inzichtelijk, op ieder gewenst organisatieniveau. Zo beschikt uw bedrijf snel over de juiste informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Inzoomen naar onderliggende gegevens

Deze managementinformatie kan worden getoond met behulp van bijvoorbeeld grafieken, draaitabellen en andere grafische overzichten. Een sterk punt van Ridder iQ Analytics is dat u direct in het getoonde dashboard kunt inzoomen op de onderliggende gegevens die bekend zijn in Ridder iQ of daaraan gekoppelde bronnen.

Flexibiliteit voorop

Ridder iQ Analytics is een selfsservicerapportage en visualisatietool die door iedereen kan worden gebruikt. Ook zonder ICT-achtergrond is het nu eenvoudig om mooie visualisaties te bouwen. U kunt eenvoudigweg grafieken slepen en plaatsen, gevoed door uw eigen data. Flexibiliteit staat voorop!