PDA Logistiek

Beheert uw bedrijf de magazijnmutaties nogal met de hand? Houdt u de mutaties op een formulier bij en worden deze vervolgens in een ERP-pakket gezet? Dat werkt fouten in de hand. Bovendien heeft u nooit een actueel overzicht van uw voorraad. Met Ridder iQ PDA Logistiek lost u deze problemen gemakkelijk op.

Voor optimaal voorraadbeheer

Ridder iQ PDA Logistiek is bedoeld voor maakbedrijven die hun voorraadbeheer willen optimaliseren.

Zo werkt Ridder iQ PDA Logistiek

Met Ridder iQ PDA Logistiek inventariseert u snel, eenvoudig en secuur de voorraad. Medewerkers scannen achtereenvolgens de barcode van het magazijn en de barcode van het artikel en geven daarna het getelde aantal in. Zo wordt de voorraad eenvoudig geïnventariseerd, zonder papieren lijsten. Met Ridder iQ PDA Logistiek maakt u bovendien automatisch een inkoopadvies. Daardoor komt de hoeveelheid producten die u op voorraad hebt altijd overeen met de verkoop.

Artikeluitgifte op order

Met deze functionaliteit boekt u voorraadartikelen op verschillende manieren af naar een order. De te veel gebruikte materialen boekt u eenvoudig terug op de voorraad.

Voorraadinventarisatie

Met Ridder iQ PDA Logistiek inventariseert u de voorraad heel eenvoudig, zonder papieren lijsten te moeten invullen en verwerken.

Bestellen

Met Ridder iQ PDA genereert u automatisch een besteladvies. Met als resultaat een efficiënte en foutloze inkoop.

Magazijnoverboekingen

Met de PDA-scanner boekt u eenvoudig artikelen over van het ene naar het andere magazijn. Denk bijvoorbeeld aan het dagelijks bevoorraden van de servicebus vanuit het hoofdmagazijn. Of aan het overboeken van artikelen vanuit expeditie naar de andere magazijnen.