Ridder iQ Slim

U bent toe aan een automatiseringsslag binnen uw maakbedrijf, maar uw bedrijfsproces behoeft niet een uitgebreid systeem om deze automatiseringsslag te maken. Of u wilt juist snel en simpel uw bedrijfsproces automatiseren met behulp van een ERP-systeem mét doorgroeimogelijkheden. Ridder biedt ook voor deze situaties ook een oplossing. Maak kennis met Ridder iQ Slim. Ridder iQ Slim is net als Ridder iQ de vijfde generatie ERP-software van Ridder Data Systems en gebouwd op de nieuwste technologieën. Ridder iQ en Ridder iQ Slim bundelen ruim 35 jaar praktijkervaring in de maakindustrie. Ridder iQ Slim is dé oplossing voor klantorder gestuurde maakbedrijven tot ca. 25 fte. in de machinebouw, plaatwerk, verspaning en constructie.

Minder uitgebreid en tóch heel compleet

Ook al is Ridder iQ Slim een afgeslankte versie van Ridder iQ, de basis van het pakket blijft zeer compleet. Zo bestaat Ridder iQ Slim bijvoorbeeld uit een basis CRM-pakket, een inkoop- en verkoopadministratie, een urenadministratie, documentbeheer en een geïntegreerde rapportgenerator. Daarnaast kan Ridder iQ Slim ook aangevuld worden met een aantal optionele, branchespecifieke modules, waarmee dit ERP-pakket ook perfect aansluit op uw bedrijf. In de vergelijkingstabel onderaan deze pagina een duidelijk overzicht van alle basismodules en aanvullende modules van Ridder iQ Slim.

Ridder iQ Slim maakt werken makkelijk

Ridder iQ Slim is de spil binnen uw bedrijfsproces. Alle informatie met betrekking tot offertes, orders, pakbonnen etc. is namelijk te vinden binnen dit ene systeem. Daarnaast voert u binnen Ridder iQ Slim gemakkelijk uw voor- en nacalculaties uit en is het mogelijk binnen Ridder iQ Slim stuklijsten te importeren. Ridder iQ Slim brengt de informatie naar u toe op basis van een rol, functie of specifieke gebruiker binnen uw maakbedrijf. Hierdoor wordt bijvoorbeeld meteen duidelijk of er al een koopdeel binnen had moeten zijn of dat uw order onder de gewenste marge dreigt te komen.

Ridder iQ Slim: overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en snel operationeel

Ridder iQ Slim is een overzichtelijk ingericht ERP-systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is. Hierdoor heeft u de werking van het pakket zo onder de knie. Door onze fixed implementatiemethodiek is het pakket snel en specifiek ingericht op uw bedrijf en operationeel binnen vijf consultancydagen. Ridder iQ Slim is daarnaast ook zo ingericht, dat het mogelijk is over te stappen op het reguliere Ridder iQ wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld als gevolg van een groei of grote verandering binnen uw bedrijf.

Dé uitkomst voor de maakindustrie

Waar Ridder iQ een uitgebreider ERP-pakket behelst, wordt Ridder iQ Slim gekenmerkt door de eenvoud, gebruiksvriendelijkheid, een snelle implementatie en een doorgroeimogelijkheid naar Ridder iQ. Meer weten over Ridder iQ Slim of wilt u advies over welk van onze ERP-pakketten beter bij u past? Onze vertegenwoordigers komen graag vrijblijvend langs om nader kennis met u te maken.