Klantverhaal: Metacon


Metacon, een toonaangevende fabrikant van rolluiken, branddeuren en zonweringsystemen, werkt naar volle tevredenheid met de iPCF (interactieve productconfigurator) van GNB, die volledig geïntegreerd is met het business softwarepakket Ridder iQ.
Het bedrijf uit Gouda heeft met haar grote assortiment aan rolluiken en branddeuren een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de productconfigurator.

GNB, als expert op het gebied van procesoptimalisatie in onder andere de industriële deuren-, branddeuren- en rolluikenbranche, heeft Metacon geholpen een volledig dynamische productopbouw te realiseren. Met behulp van de door GNB ontwikkelde iPCF wordt binnen de organisatie tijdswinst en foutenreductie gecreëerd binnen de gehele logistieke keten.

Metacon vervaardigt onder andere inbraakwerende rolluiken en rolhekken met dichte, geperforeerde of transparante lamellen en schaarhekken. Verder ontwikkelt en levert zij een scala aan brandwerende roldeuren, hefdeuren (zowel verticaal als horizontaal heffend), schuifdeuren, overheaddeuren en brandwerende doeken.

GNB, uw branchepartner in maatwerk deuren en rolluiken

Voor meer informatie over Metacon B.V. kijk hier.

Geïnteresseerd in de iPCF? Kijk hier of bel voor een afspraak met een van onze specialisten op +31 (0)527 62 42 62.