Waarom GNB?

Wanneer u op zoek bent naar een partner die meer dan 20 jaar ervaring in klantordergestuurde branches heeft en gespecialiseerd is in bedrijfsstroomlijning en bedrijfsautomatisering, dan bent u bij GNB aan het juiste adres.

Omdat wij de iPCF in eigen huis ontwikkeld hebben, Ridder iQ gecertificeerd zijn en daarnaast procesgericht zijn in plaats van modulegericht, zijn wij in staat processen te overzien. Dit maakt onze consultancy erg sterk. U profiteert van de combinatie van Ridder iQ expertise en de ruime ervaring op de diverse projecten waarop wij actief hebben geparticipeerd. Hierdoor zijn wij in staat de passende oplossing met én voor u te realiseren.

Het team van GNB bestaat uit hoger opgeleide consultants die beschikken over meerjarige praktijkervaring. Hierdoor verstaan wij uw taal en weten wij hoe belangrijk juiste informatie voor een goede bedrijfsvoering is.

Nieuwsgierig naar wat GNB voor u kan betekenen? Voor meer informatie kunt u terecht bij onze verkoopafdeling.

Telefoonnummer: +31 (0)527 62 42 62.
E-mail: info@gnb.nl

Indien u ons contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Klantordergestuurde industrie

Met GNB als partner behaalt u het beste rendement op het gebied van Ridder iQ software en de iPCF. Wij zijn gewend te werken op het snijvlak van advies en uitvoering. Zo verminderen wij uw risico’s en bent u verzekerd van een een succesvol project.

Kwaliteit, een pragmatische en proces gerichte aanpak, en plezier in het werk staan bij GNB hoog in het vaandel.

GNB is een organisatie die bedrijven in de klantordergestuurde industrie al sinds 1998 adviseert. Dit doet zij vanuit een bedrijfskundig, maar tevens technisch perspectief. De klantenkring van GNB bestaat onder andere uit bedrijven in de metaal-, kunststof- en houtverwerkende industrie, maar ook in de machinebouw. GNB kenmerkt zich door business consultancy te combineren met de ervaring en expertise in Ridder iQ.

Het team van GNB onderscheidt zich door altijd net een stap extra te zetten wanneer dat nodig is en streeft naar een langdurige relatie met haar klanten.